VENTA Masia Catalana s. XVIII – Can Borrell, La Roca del Vallès, Catalunya.

Entrada - Masia La Roca del Vallès (2)

Ens encanten aquestes troballes. TGAC, Estudi d’Arquitectura Tècnica va rebre l’encàrreg de valorar la rehabilitació i acondicionament per la posada a punt i venta d’aquesta Masia Catalana de 300m2 d’arquitectura tradicional de la terra.

La Masia de Can Borrell, integrada ja en nucli urbà, situada a tan sols 5 minuts del centre de la Roca del Vallès, data als inicis s.XVIII. Consta de dues façanes: orientació SUD façana principal i orientació NORD la façana contraria. Envoltada de construccions veines de tan sols planta baixa més 2 plantes adicionals,  en la nova i tranquila zona de Can Borrell.  La Masia, adicionalmen disposa d’un terreny exclusiu de 300m2 aproximadament amb 1 cochera i una antiga pallissa d’uns 30m2.

L’accés principal a planta baixa, amb arcada i portó de fusta tradicionals. Entrem al gran i lluminós rebedor on comença a distribuirse la casa. En planta baixa trobem rebedor, distribuidor, antic corral interior, 4 habitacions (2 dobles, 2 individuals) cuina i bany. En planta pimera trobem 5 habitacions (4 dobles, 1 inidvidual), i un gran estudi-distribuidor al voltant del qual es desenvolupen les esmentades habitacions. La Casa consta de 2 sotacobertes. Un d’ells utilitzable tipus estudi.

La casa esta plena de detalls de l’arquitectura tradicional de la época; grans murs de pedra, sostres de bigues de fusta en bon estat de manteniment, escales de volta catalana.. Ens preguntem qui será l’afortunat en adquirir aquest record de l’arquitectura que surt a la venta per tan sols 150.000€!!

Habitació 1a- Masia La Roca del Vallès

TGAC té valorada la reforma per acondicionar la casa completament en uns 120.000€ més.

Per a visites i informació adicional, contactar amb la comercial Montse al 605381603.

TOT EL REPORTATGE A:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.721849647891028.1073741833.542470632495598&type=1

Posted in Uncategorized.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>